Translate

CONTACT

Telefon : 0745 - 139 649 - Cristina Maria Petrut (Presedinte ABD Cluj)
E-mail : diabet.cluj@yahoo.com
Facebook: Asociatia de Diabet Cluj - Napoca
Sediu Asociatie : Bulevardul Muncii, Nr. 23, Cluj-Napoca

luni, 11 ianuarie 2016

Studiu - Aspecte psihologice legate de Diabetul zaharat tip 1



Dragi prieteni,
In calitate de psiholog si persoana cu diabet interesata in sustinerea altor persoane cu diabet, realizez o cercetare despre diferite aspecte psihologice legate de diabetul zaharat tip 1. Mai specific, doresc sa cercetez masura in care depresia, distresul afectiv, cognitiile irationale, modul de interpretare al diabetului si al tratamentului, influenteaza managementul diabetului. Scopul cercetarii este de a avea o imagine de ansamblu care sa ne arate unde trebuie sa intervenim pentru ca fiecare dintre noi sa reuseasca sa aiba un management bun al diabetului, evitand astfel complicatiile pe termen lung.
Completarea scalelor dureaza aprox. 30 de minute. Pentru a accesa chestionarul, va rog dati click pe link-ul http://goo.gl/forms/J9w92DuHXZ
Astfel, va rog mult, daca sunteti persoane cu DIABET ZAHARAT TIP 1 si aveti PESTE 18 ANI, sa ma ajutati completand aceste chestionare.
Daca doriti o interpretare personala a rezultatelor, va rog sa notati pe prima pagina a chestionarului, adresa de e-mail. Subliniez faptul ca TOATE INFORMATIILE SUNT CONFIDENTIALE si vor fi folosite doar in scopul prezentei cercetari.
Daca aveti orice fel de intrebari, imi puteti scrie pe facebook sau la adresa cristina.petrut5@yahoo.com
Termenul de completare este 17 IANUARIE 2016.
Bineinteles, in calitate de presedinte al Asociatiei de Diabet din Cluj, daca va pot ajuta in vreun fel, va rog sa nu ezitati sa ma contactati!
Eu, ca si persoana cu diabet, am completat deja formularul...ma ajutati sa il completati si voi?
Va multumesc si la cat mai multe glicemii bune!!! 
Cristina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu